Infrarood verwarmen

Infrarood panelen verwarmen niet de lucht, maar voorwerpen en lichamen. Daarbij wordt een klein deel teruggekaatst en het grootste deel geabsorbeerd. Daardoor kun je volstaan met een lagere temperatuur. Bovendien verwarmt het veel sneller en is er geen energieverlies, omdat niet de hele lucht verwarmd hoeft te worden. Ook is het een aangenamere warmte en beter voor mensen met allergieën. Tenslotte vinden veel mensen de infrarood panelen een stuk mooier dan radiatoren.

Het neemt minder ruimte in en wij kunnen heel veel varianten leveren (zelfs met uw eigen design, waardoor het nog beter past in het interieur).

Infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren, maar het is wel van belang dat het juiste paneel op de juiste plek wordt geplaatst. Daarvoor bent u aan het goede adres bij Eco Beheer Nederland. Wij geven u het beste advies en kunnen tevens zorgen voor de installatie indien gewenst.
Hoeveel bespaar ik met infrarood panelen?
Er is sprake van een veel lager energieverbruik (van 20% tot 50%) ten opzichte van de traditionele verwarmingen. De besparing is wel afhankelijk van waar en hoe de infrarood panelen geplaatst worden. Het is erg belangrijk dat het juiste infrarood paneel op de juiste plek geplaatst wordt.
Neem contact op!